#MyStory - De Deur Leeuwarden
background

Haytam

Terug naar MyStory overzicht

Het verhaal van Haytam

sinds de coronacrisis hebben bedrijven, ziekenhuizen scholen en et cetera het moeilijk, ook het bedrijf waar ik parttime werk naast mijn studie. Dat bleek twee weken geleden te zien te zijn toen bij het bedrijf FRL versneld de verspreiding ermee moest stoppen (verspreiding: is het bundelen en stapelen van kranten in één van de panden van FRL) Waardoor veel collega's eruit moesten.

Intussen tijd bad ik God of Hij ervoor wilden zorgen dat ik mijn bijbaantje niet zou verliezen, en God Zij dank is dat niet gebeurd, maar heb ik juist extra uren gekregen op vrijdag waar ik verschillende kranten mag insteken (verschillende folders seriematige in elkaar doen en bundelen) en mag ik mijn uren die ik in de nacht ook behouden.Prijs God!!

Zo zie je dat God mensen op plekken zet, dingen laat gebeuren of gewoon doet in alle Wijsheid die wij niet in een keer begrijpen of inzien, maar later Zijn glorie er toch in zien. En Hem daar zo dankbaar voor zijn dat Hij God is en wij alleen moeten leren gehoorzamen en vertrouwen dat Hij zijn kant van het werk wel doet.

Verder is dit nu ook in tijd waarin het belangrijk is dat wij dichterbij bij Hem kunnen komen door dat er minder afleiding is van de 'wereld' en juist nu moeten gaan bidden, vasten, elkaar opzoeken mensen op alle mogelijke manier over De Heer Jezus Christus vertellen, Zijn Woord lezen en geboden bewaren door bijvoorbeeld Hem lief te hebben met geheel ons hart, kracht en ziel en onze naasten lief hebben net zoveel als ons zelf, want dat behaagt De HEER.

Hiermee hoop ik u genoeg te hebben verteld en zo snel mogelijk het verhaaltje op de website terug te zien.

Met vriendelijke groet en Gods zegen,

Image

Haytam Bouamama