#MyStory - De Deur Leeuwarden
background

Anne

Terug naar MyStory overzicht

Het verhaal van Anne

Zoals de meesten van jullie wel weten was ik in Schotland voor mijn studie. Daar bracht ik veel tijd door op school, maar soms ging ik mee met een onderzoekschip om bouncing bores te zien. In mijn vrije tijd ging ik de bergen in, wandelen door het bos en deed ik in de gemeente hal mee met Scottish country dancing.

Image

Image

Niks aan de hand, totdat Corona ook daar uitbrak. Van het een op andere moment veranderde alles. Maandagochtend zat ik nog in de les en ’s avonds kreeg ik te horen dat er geen face-to-face lessen meer zouden zijn. Dinsdag kwam er een bericht dat de universiteit dicht zou gaan en voordat ik het wist kreeg ik ook bericht van school: kom zo snel mogelijk terug naar Nederland. Samen met mijn vriendinnen hebben we ingepakt, het huis schoongemaakt en alles weer ingeleverd op school. Daarna hebben we gelijk boottickets gekocht en dat bleek maar goed ook, want we hadden de een na laatste boottocht naar Nederland…

Nu ben ik weer terug en ik merk dat mensen hier in Nederland veel banger zijn voor Corona als in Schotland. Gelukkig kunnen we op God vertrouwen, Hij is onze beschermer. Doordeweeks volg ik (samen met de hond) zoals de meeste leerlingen online lessen. Meestal gaat dit goed, maar soms vergeet ik dat er een uur tijdsverschil is. Verder hoef ik mij niet te vervelen. In mijn familie is het traditie om elke ochtend en avond (soms ’s middags ook) een potje Mario Kart te spelen, waarbij het ultieme doel is om mijn moeder te verslaan. Daarnaast ga ik met de honden wandelen, bakken, wandelen bij de zee en ben ik nieuwe trucks op mijn skateboard aan het leren.

Image

Image

Image

PS de stand ‘bruinen’ doet het.

Ik hoop dat Corona snel overgaat en we weer bij elkaar kunnen komen, maar tot die tijd: houd vol (opwekking 798)!

Image