#MyStory - De Deur Leeuwarden
background

Evert en Olga

Terug naar MyStory overzicht

Het verhaal van Evert en Olga

Hi, wij zijn Evert en Olga, maar dat wisten jullie al. In deze tijd heeft de 1 het druk, de ander rustig. Evert heeft het rustig, gelijk al tijdens de 1ste maatregel is hij naar huis gestuurd en zit nu al 3 weken thuis. Dat maakt ook dat hij tijd heeft gehad om het onkruid rondom de kerk weg te werken. Ook bij de buren is hij bezig geweest om alles weer klaar te maken voor het nieuwe seizoen.

Image Image Image

Verder is het volgen van de dienst wel een heel gezellige aangelegenheid geworden.

Image

Want ook de katten schoven gezellig aan om de dienst bij te wonen. Al is het wel slapende.

Ondertussen is hij weer aan de slag gegaan, maar dan in eigen buurt in plaats van wat hij anders deed zoals hieronder;

Image Image

Ik daarentegen heb het wel drukker omdat ik zowel cruciaal als vitaal beroep uitoefen. Jullie vuilnis sorteer ik op folie, petflessen en verpakkingsmateriaal.

Image Image

Iedere avond wanneer ik ben ingezet rijd ik dus met mijn tuftuffie naar Oude Haske. Wanneer mijn dienst er op zit komen jullie vast en zeker van bed en ga ik naar huis. Onderweg zie ik de zon opkomen en dan maak ik soms nog eens wat leuke plaatjes.

Image Image Image
Image Image Image

Maar wanneer ik vrij ben ben ik wel heel veel aan het uitrusten. Dan heb ik ook nog een zus, zij woont in een instelling voor verstandelijk beperkten. Haar leven veranderde abrupt. Dacht ze zondag, 4 weken geleden, nog naar dagbesteding te gaan, werd ze de dag er na wakker met de vermelding dat dat voorlopig niet door ging. Maar ook moest zij in huis blijven en alle activiteiten zijn stopgezet. Dat is een hele strop voor haar. Heel af en toe gaan wij er dan even op uit om paar leuke plaatjes voor haar te schieten.

Image

Ben ik goed uitgerust dan pak ik mijn cursus weer op, Hebreeuws.

Image

Image