#MyStory - De Deur Leeuwarden
background

Indri, Arne, Jozua, Pennina, Talitha van der Vegt

Terug naar MyStory overzicht

Het verhaal van Indri, Arne, Jozua, Pennina, Talitha van der Vegt

Dag mensen, hoe gaat het met jullie allemaal? Ik hoop dat iedereen nog veilig en gezond is in deze nare tijden.

Zoals de meeste van jullie wel hebben gehoord moeten horeca ondernemers dicht vanwege het corona virus. Dit heeft een grote impact op ons gemaakt qua inkomen. Gelukkig kwam hier wat speling in waardoor het toch toegestaan was om bestellingen aan te nemen voor de bezorging. Wij maakten ons natuurlijk gelijk zorgen omdat de kosten gewoon doorlopen.

Gelukkig heeft het ons ook veel tijd gegeven om hierover te kunnen bidden en dat heeft ons toch al een hele rust gegeven omdat wij geloven dat God zal voorzien.

Image

Al met al blijven we zo positief mogelijk en proberen we te genieten van de mogelijkheden die het ons brengt. We hebben nu eindelijk weer eens tijd om samen te ontbijten, te lunchen en avond te eten. Dit is voor ons altijd moeizaam geweest omdat Arne en Indri dagelijks in het restaurant werken en Jozua op zijn eigen kantoor aan het werk is aan de andere kant van Leeuwarden. Wanneer we tijd hebben proberen we dan ook samen te gaan tennissen op een plekje dat goed afgelegen is van de rest en je dus ook nooit het probleem hebt dat er andere mensen zijn.

We zijn nu altijd open op de donderdag, vrijdag en zaterdag en we zien dat God blijft bewegen in ons restaurant. We krijgen dagelijks nieuwe klanten en ook vaak bemoedigende woorden van klanten zoals: gaat door, volhouden, ik gun jullie wel, bedankt voor lekkere eten, etc etc. Het raakt mijn hart aan. Ik dank God voor deze onbekende mensen. Their words mean alot to me, especially at this moment.

Image

Soms moeten we zelfs thuisbezorgd uit doen omdat het anders te druk wordt.

Hulp voor ondernemers is allemaal nog een grote vraagteken omdat de overheid nog niet alles rond heeft en je dus maar in een wachtlijst staat wachtend op een verlossend woord. Toch zien we dan zelfs dat God beweegt doordat we uit het niets ineens belangrijke informatie van een vaste klant kregen die blijkbaar een ondernemersrecht advocaat is.

Kortom kan ik alleen maar zeggen dat we moeten blijven geloven en bidden voor God zijn hulp en hem ook danken voor de dingen waarmee hij al heeft geholpen. God stuurt op het juiste moment de juiste mensen op ons af en daar zijn wij heel erg dankbaar voor. God is groot en blijf volhouden iedereen!

Liefs,

Indri, Arne, Jozua, Pennina, Talitha van der Vegt, en joy de hond woef woef

Image